Categories
Glas Sølv Troldekugler

Julekugler

Troldekuglers vinterkollektion 2012 er på gaden. Den enestående kollektion er baseret på sølv og glas med glimtende elementer i form af zirkoner.

Det minimalistiske juletræ med stjerne i toppen er designet af Kim Buck. Juletræet, der er skabt af to trekanter, sættes på armbåndet ved at man deler det i to.

Juletræ

Det bløde hjerte er også skabt af Kim Buck. Både juletræ og julehjerte er nedsat til 344 kr.

Julehjerte

Lise Aagaard har designet den isblå diamantkugle, skabt af 13 kubiske zirkoner indstøbt i krystal på en baggrund af isblåt glas.

Diamantkugle

Lone Løvschal, der oprindeligt er uddannet sølvsmed hos Georg Jensens Sølvsmedie, har skabt en troldekugle, der minder om en snebold: Vintersne – kun 252 kr.

Vintersne

I troldekuglers vinterkollektion er også en ny lås med fine knopper, der minder om bær, en armring af sterling sølv, en sælfamilie, en pingvin med baby, vinterbær og en overdådigt blomstrende bougainvillea af både sølv og guld.

Julekuglerne kan også kombineres med Troldekugler i traditionelle julefarver grøn og rød – julebundtet er nedsat til 1392 kr.

Troldekuglebundt i klassiske julefarver

Køb julegaverne i god tid og undgå stress. Julegaver fra vores webshop kan byttes fra 24. december 2012 til 15. januar 2013.