Categories
Smykkestil

Christina Watches – det perfekte match til Troldekugler

Hvis du er på udkig efter ure og smykker, som kan kombineres med dine troldekugler, så er produkter fra Christina Watches et godt bud. Siden 2005 har Christina Watches skabt et brand inden for ure og smykker, der leverer produkter i eksklusive materialer og designs. Christina Hembo er personen bag brandet, og hun designer selv sine produkter, så de kan leve op til hendes store krav til det designmæssige.

Smykkerne og urene fremstilles både i sølv, forgyldt og rosa samt forgyldt sølv og oxideret sølv. Du har dermed en lang række forskellige looks, som du kan vælge imellem, så du kan finde det smykke eller ur, der passer perfekt til dig. Desuden er det en vigtig prioritet, at du både kan få produkter til fest og hverdag hos os, så du kan købe ure og smykker til præcis den lejlighed, som du har behov for. Vi leverer produkter i priskategorier, så alle kan være med – dog uden at det går ud over vores høje kvalitet og krav til design.

Et oplagt bud på et ur i høj kvalitet fra os kunne f.eks. være et ur fra collect 300-serien. Dette ur har en sortpræget stålkasse med en sort læderrem. Du har mulighed for selv at præge designet på dette ur, da du kan skrue topringen af og erstatte den med en anden, hvis du skulle ønske dette. Desuden har du også mulighed for at sætte flere elementer ind i urskiven, så du også kan sætte dit eget personlige præg her. Derfor er du medskaber af designet på dette ur fra collect 300-serien. Denne går endvidere perfekt sammen med Troldekugler.

Du kan også vælge en af vores andre utallige produkter inden for mange smykketyper. F.eks. har vi vores Marguerite-øreringe, der er lavet i et tidsløst design med mørke fascinerende farver, som både kan bruges i hverdagen og til fest. Vi har også vores Topaz Sparkling Hearts, der er hjerteformede øreringe, som er en oplagt gave til en, som man holder af.

Hvis man er på udkig efter ringe, så har vi også produkter fra vores Marguerite-serie. Bl.a. Black Marguerite, som vil gøre dig elegant og stilfuld til festlige lejligheder.

Gå derfor ind på vores hjemmeside og orienter dig i produkterne fra Christina Watches. Vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig et produkt, som passer til lige akkurat dine behov og forventninger, så du kan bruge den til den begivenhed, som du har behov for.

Liste-christina-watches-smykker